första advent

Nu är det ju snart jul , herre gud vad tiden går fort!

Jag är trött

Hejsan hejsan, vaknade klockan 12 idag. Jättesmart eftersomatt min dans började tjugo i.. men men. Två timmars dans utan frukost är inget jag kan rekommendera , men fick ett äpple av söta sofie hihi :)

Nu har jag lust att ligga och kolla på film hela dagen & bara ta det lugnt. Ärligt talat orkar jag nog inte göra något annat just nu. Så kör nog på det ;)
Lånar en bild från Rebecca från dagen, haha gillar mitt hår bara.

-


minnen

den här låten ger min mycket minnen från sommaren 2007.

dans

haha random bild

grazie

Tack Jenny babe för "J" superfint babe :D 
Love you always Jenny Cederborg <3

Stupid girls

Haha gammal låt men kul video.

Hej

Ska snart äta en liten å torr sallad utan några tillsatser.

tror jag ahr blivit så tjock så jag ska bli anorexi istället:)


// Tim

new things


det ser ut som att jag har en rand på armen men det är ljusets fel & inte brun(orange)utansol ;)

Jeans tights - VILA
Skor - HM
Plus en mössa kom jag hem med idag, suddig bild men orkar inte fixa. Och färgen på jeansen är inte helt rätt men vad gör det ;)

Next , desperate housewives

Ja vi är grymt snygga .. höhö och ja min jacka är skitsnygg -.-
Tjatja, varit med massa roliga personer idag och nu ska jag kolla på Desperate Housewives <3
Vi hade tre av sju lektioner idag, från 9-12.30 och typ alla förutom ja och 6 till slutade 11 -.- Men det var nice och imorgon ska vi simma, inte kul.
Nej nu ska jag kolla på tv haha.
Puss

bad update

Hejhej, jag är helt enkelt sämst på att uppdatea men who cares?
Jag får väl ta att berätta om min helg, har inte gjort så mycket egentligen så kom nu på att jag inte behöver berätta om den haha ;).
random bild bara.
<3

Någon random sak

Det är lätt. Ta din mobil och tryck upp kontaktlistan. När du gjort de så håller du in knappen och bläddrar i några sekunder, sedan stoppar du och tittar vem det hamnade på. Sen skriver du namnet här nere i "brevet" som är halvskrivet, och håller in några sekunder till, tills du får ett nytt namn att skriva i nästa lucka osv.

Kära Frida! För det första vill jag säga att Jakob Hellsén är den bästa vän jag haft och att Linnea är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Louise och Oscar Hoff gifter sig och skaffar barn tillsammans och att Therese Tidesten får ett lyckligt liv tillsammans med Jocke. Jag vill säga tack till Mattias för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Sara Udd. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Nathalie Johansson tog sitt liv. Snälla Rebecka Winberg, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Therese Collin och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Cassandra som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Matilda, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Hanna. Jag vet att Rebecca Brindeby kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till  för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Sofie och Tim S den mest trögtänkta människan som existerat.

I WANT !


tavla by me

Haha tänkte bara visa min "fina" tavla som jag målat på bilden , den är inte klar och bilden är suddig. Men man måste ju bjuda på lite bilder ibland.

"sansa dig tim "

hahaha den här låten är gryyym :D


halloween

Orkar inte klaga på min dåliga uppdatering det är lov ju ! Iallafall i några timmar till :(.
Igår var det "klassfest" hos louise, roligt folk, musik, skratt, prat, dans & ägg (?) är väl det man kan sammanfatta kvällen med haha..
Lite bilder har ni här :
Fler bilder finns på facebook.

RSS 2.0